Fingerstöd och fingerskenor

Det kan finnas många orsaker till smärta i händer och fingrar. Vi erbjuder en rad lugnande produkter som kan hjälpa dig på väg till en smärtfri vardag. På denna sida hittar du våra fingerstöd och bandage samt kompressionshandskar för lokal smärta i fingrar och händer. Om du upplever smärta i händerna på grund av musskador kan det vara en idé att också överväga ett stöd för din arm eller armbåge.

9 artiklar
9 artiklar

Vi tar hand om din smärta

Återhämta dig från din skada med ett fingerbandage eller skena från vårt kvalitetssäkrade urval. Efter en vrickning, ett brott eller ett slag behöver våra fingrar lite tid att återhämta sig. Det kan vara nästan omöjligt att hålla fingrarna helt stilla, så för att säkerställa att din skada får vila i sin läkningsprocess är det en bra idé att använda en fingerskena.

För dig som lider av artit

Om din ledgångsreumatism begränsar dig i din vardag och träning rekommenderar vi våra specialdesignade handskar. Våra reumatismhandskar lindrar smärta i händer och fingrar och minskar svullnad. Handskarna finns i olika storlekar och kan bäras av både män och kvinnor. Din blodcirkulation i dina händer och fingrar ökar, och stela fingrar blir mer rörliga och mjuka i den mjuka kompressionen av handskarna. Handskarna rekommenderas också för dem som lider av karpaltunnelsyndrom eller seninflammation.

Handskarna är utformade med hål i fingertopparna så att du fortfarande kan använda din smartphone, laga mat och sätta på dina smycken när du använder dem. Du kan använda artrithandskarna både under dagen och på natten, men det är viktigt att du också tar små pauser utan att handskarna är på. Om din smärta sprids till baksidan av din hand och handled, rekommenderar vi att du använder ett av våra bekväma handledsbandage.

Huvud, axel, knän och tå

Här på Henza.se hittar du sportstöd för hela kroppen, oavsett vart det gör ont. Smärta och ömhet bör inte hindra dig i vardagen, även om du återhämtar dig efter en skada. Våra produkter är alla av hög kvalitet och tillverkade av andningsbara material som ger dig rörligheten tillbaka. Om du är intresserad av att förebygga skador och stödja några av de andra områdena i kroppen kan du titta i vårt stora urval av sportbandage.

Om du har frågor om någon av våra produkter eller om några av de varumärken vi har på webbplatsen, vill vi gärna hjälpa dig. Du kan kontakta oss via telefon (+45) 51 95 95 83 eller via e-post info@henza.se.