Armbågsskydd och armbågsbandage

Många känner till smärta i armbågen, som också kallas tennis eller golfarmbåge. Letar du efter ett armbågsskydd som kan lindra dina smärtor, har du kommit till rätt plats. Här hos Henza.se hittar du ett sortiment av stöd till armbågen i bra kvalitet, som stöttar, behandlar och lindrar smärta.

Henza erbjuder skarpa priser på armbågsskydd och armbågsstöd så att du kan utföra fysisk aktivitet utan att känna dig hindrad av smärta. Hitta just det stöd du söker här hos Henza.se

4 artiklar
Silistab Epi Albuebandage
Price From:
Specialpris 453,60
Ordinarie pris 567,-
ThuasneCondylexArmbgsstd-20
Specialpris 93,60
Ordinarie pris 117,-
Incrediweararmbgsskydd-20
Specialpris 400,-
Ordinarie pris 500,-
IncrediwearArmsleeve-20
Specialpris 388,-
Ordinarie pris 485,-
4 artiklar

Armbågsskydd till tennis-och golfarmbåge

Armbågen är utsatt för mycket belastning i vardagen och särskilt mycket i några sporter. Därför är skador och överbelastningar något man känner till. Här på sidan kan du hitta armbågsskydd och armbågsstöd som du kan använda när skadan har skett eller i förebyggande syfte.

Hos Henza.se hittar du ett sortiment av armstöd med olika funktioner. Vi erbjuder till exempel armskydd till behandling av tennis- och golfarmbåge, som fungerar smärtlindrande och stöttar armbågen. Armbågsskydden på sidan finns i olika former, beroende på vilken grad av stöd du har behov av. 

Armbågsskydden är designat i en anatomisk form och ger maximalt stöd och komfort. Med rätt stöd slipper du för att känna dig begränsad i dina rörelser, både vid aktivitet och i vardagen. Denna typ av armskydd kan också användas om du har svaga leder eller har fått en överbelastning. Om du upplever smärtor andra ställen i armen, rekommenderar vi dig att se vårt sortiment av armskydd.

Behandling och förebyggning av skador i armbågen

Vi har armbågsskydd till många olika situationer så att du kan hitta ett skydd som passar dina behov. Armbågsskydden har olika egenskaper som alla stöttar armbågen så att du kan bli fri från smärta och ömhet. 

Vi säljer bland annat armbågsskydd från Incrediwear. Deras armbågsskydd är utvecklat av material som inte bara stöttar och ger värme vid användning, men som också behandlar skadan. Materialet påskyndar läkningsprocessen genom att öka blodcirkulationen till armen, så att kroppen naturligt kan behandla området effektivt. Du kan använda armbågsskydden till behandling, men de kan också användas förebyggande, exempelvis under styrketräning där armbågen är utsatt för stor belastning. 

Köp ditt armbågsskydd och andra stöd hos Henza idag

Henza.se garanterar alltid bäst kvalitet till bra priser. Har du behov av stöd eller smärtlindring till annat än armbågen? Vi erbjuder också ett stort utbud av andra sportskydd och axelstöd så att du återigen kan dyrka sport, oavsett vart det gör ont.

Har du frågor om våra produkter eller till några av de varumärken vi har på sidan, vill vi väldigt gärna hjälpa dig. Du kan kontakta oss på telefon (+45)51959583 eller på mail info@henza.se.