Armskydd och armstöd till arm

Letar du efter ett armskydd eller ett armstöd till armen kan du här Henza.se hitta ett stort sortiment av olika stödbandage. Här får du det stöd du behöver, oavsett om det är till en tennisarmbåge eller en överbelastningsskada. Vi garanterar alltid den bästa kvalitet till förmånliga priser.

Här på sidan hittar du ett sortiment av armskydd till armbåge, axel och arm med olika funktioner. Med ett stödbandage från oss, kan du snabbt komma i träningskläder igen och utföra den sport som du älskar.

6 artiklar
6 artiklar

Stöd och behandling av arm

En skada i armen kan komma av olika orsaker och oavsett vilken anledning, så är det en begränsning i vardagen. Hos henza.se erbjuder vi olika former av stöd till armen, så att du kan hitta just det stöd du behöver. 

Sortimentet erbjuder bland annat armskydd mot senskada, svullnad och muskeltrötthet. Du hittar också armskydd till överbelastningsskador, till exempel som tennisarmbåge eller golfarmbåge, som den också kallas. Våra armstöd kan användas till behandling och smärtlindring. Du kan hitta flera stödbandage till armbågen här. 

Plågas du av en skada i axeln, kan du här på sidan också hitta ett sortiment av axelstöd som lindrar smärta i samband med aktivitet. Dessa stödbandage skyddar och stödjer leder och muskler så att du undgår ytterligare skador. Se vårt sortiment av stödbandage till axeln här. 

Fri rörlighet till att utföra sport

När man älskar att utföra sport och fysisk aktivitet, finns det inte något värre än en skada eller smärta i led eller muskler. Ofta kräver det en liten paus från träningen, men muskler och leder ska hållas igång för att inte förvärra situationen. Så snart som din arm är klar till återuppträning, är ett armstöd eller skydd till armen en förnuftig lösning. Hos Henza.se kan du hitta just det stöd du behöver. 

Här hittar du armstöd som både behandlar, stödjer och som samtidigt ger dig frihet till att röra på dig, så att du kan utföra den sport du älskar. Armstöden är anatomiskt designat och utvecklat i läckra material, som är andningsbara och slitstarka. Materialen är flexibla, så att du kan använda dem i alla situationer.

Hos Henza.se får du alltid hög kvalitet

Om du inte kan undvika fysisk aktivitet och svett på pannan, kan du köpa ditt armstöd, armskydd eller armvärmare i hög kvalitet här. Henza.dk erbjuder också ett stort sortiment av andra typer sportstöd. 

Har du frågor om våra produkter eller till några av de brands vi har på sidan vill vi väldigt gärna hjälpa dig. Du kan kontakta oss på telefon (+45)51959583 eller på mail info@henza.se.