Axelskydd och axelstöd av hög kvalitet

Din idrottsskada bör inte vara en börda för dina axlar under resten av ditt liv. På denna sida hittar du allt inom axelstöd och skydd för både män och kvinnor. Vi erbjuder ett brett utbud av sportstöd för dig som återhämtar dig efter en skada eller vill förhindra dem. Alla våra stöd och bandage är gjorda av andningsbara material som känns bekväma på huden och ger nödvändig kompression.

Om du spelar handboll, friidrott, volleyboll eller andra bollsporter känner du antagligen till känslan av ömma axlar alltför väl. Som du vet är ömma muskler inte något att vara rädd för. Men om du upptäcker att dina muskler tar lång tid att återhämta sig eller att dina leder har skadats efter träning kan det vara fördelaktigt att investera i en stödjande axelplatta eller axelstöd.

7 artiklar
Incrediwearaxelstd-20
Specialpris 1000,-
Ordinarie pris 1250,-
HllningsbandLightOrthoteh-20
Specialpris 175,20
Ordinarie pris 219,-
StabiliserandeHllningsvstOrthotehStandard-20
Specialpris 319,20
Ordinarie pris 399,-
HllningsvstExtraOrthoteh-20
Specialpris 399,20
Ordinarie pris 499,-
SwedishPostureHllningstrojaMan-20
Volymrabatt
Specialpris 599,20
Ordinarie pris 749,-
SwedishPosturehllningstrjaKvinna-20
Volymrabatt
Specialpris 599,20
Ordinarie pris 749,-
ThuasneLigaflexClavicular-20
Specialpris 271,20
Ordinarie pris 339,-
7 artiklar

Axelstöd hjälper dig att hålla ryggen rak 

Idag sitter många av oss framför en dator under de flesta av våra vakna timmar. Och när vi viker datorskärmen vill vi hitta den lilla skärmen ur fickan och vända blicken och nacken mot den istället. I en digital vardag med nacken mot skrivbordet är det inte konstigt att huvudet kan kännas tungt när dagen närmar sig sitt slut. Om du upplever smärta eller ömhet i axlar och nacke rekommenderar vi ett av våra hållningskorrigerande axelstöd.

Stöden finns både som traditionellt remstöd och i en diskret t-shirt design för både män och kvinnor. Förutom nacke och axlar kan det också påverka armbågarna om du spenderar mycket tid på tangenterna. För dig som upplever att ha ont i armbågens leder och en tendens till musskador rekommenderar vi ett av våra armbågsstöd. Ett armbågsstöd ger också effektiv lättnad för tennis- och golfarmbågar.

Bli smärtfri i vardagliga lyft och rörelser

Axelsmärta är inte bara begränsande i de ovannämnda bollsporterna. Detta gäller också många av de rörelser vi använder i vardagen. Om din axel gör ont när du behöver nå något på den övre hyllan eller när du gör vanliga lyft kan det vara en bra idé att lindra muskler och leder med ett axelstöd. Om du känner ömhet eller smärta i armar och armbågar, erbjuder vi ett välsorterat urval av stöd till armen.

Om du har frågor om någon av våra produkter eller om några av de varumärken vi har på webbplatsen, vill vi gärna hjälpa dig. Du kan kontakta oss via telefon (+45) 51 95 95 83 eller via e-post info@henza.se.