Henza® grundades 2009 – Från början var målet att producera kvalitetsvaror till ett bra pris - i den ordningsföljden. Det vill säga att vi har prioriterat kvaliteten, men samtidig har vi hela tiden haft som målsättning att vi vill leverera ett alternativ till de många dyra sportstejper som finns på marknaden.

I dag har vi över 180 behandlare som fasta kunder – till största del sjukgymnaster, men även kiropraktrorer, akupunktörer, massörer, ergoterapeuter och andra behandlare. Speciellt vår kinesiologitejp är väldigt efterfrågad och vi får riktigt mycket positiv feedback på den eftersom det är en riktigt bra tejp. Även Henza® Sportstape Royal - både den i beige och den vita är populära. Det är bl.a. eftersom det är en riktigt bra självhäftande tejp, som är lätt att arbeta med och så har den fördelen att den inte lämnar kvar klister på kroppen när man tar av den - det är en vanlig nackdel med många andra sportstejper.

Vi utökar fortfarande vårt sortiment och förbättrar hela tiden våra produkter – skulle du/ni ha önskemål om en speciell sportstejp eller ett förbättringsförslag till någon av våra nuvarande så vill vi gärna höra dina åsikter och idéer. Vi svarar gärna på frågor om våra produkter både på telefon och mail – dock brukar vi ytterst sällan komma med råd angående själva tejpningen – där rekommenderar vi som regel att du rådfrågar en professionell behandlare.

 

 Henza ApS
Stillingvej 107
8471 Sabro
Danmark
CVR: 40017232
Epost: info@henza.se

Tlf.: 51 95 95 83