Handledsstöd och handledsskena

Det är svårt att tänka på en sport eller vardaglig aktivitet där vi inte använder våra handleder överhuvudtaget. Flexibla och smärtfria handleder är viktiga i en aktiv vardag, där varken yoga eller att diska ska kunna ge dig en skada. Här hos oss hittar du handledsstöd för olika ändamål, så oavsett om återupptränar dig efter en skada eller vill förhindra dem har vi rätt handledsstöd för dig. Vi erbjuder också ett stort urval av olika sportstöd, som kan hjälpa dig på väg till vardagen utan smärta.

13 artiklar
13 artiklar

Handledsstöd för dig som lider av artros

Artros i fingrar, händer och handleder kan bli ett stort hinder i vardagen om du plågas av smärta. Vi erbjuder ett kvalitetssäkrat urval av handskar och handledsstöd, som är särskilt utvecklade för artrospatienter. Om din besvärande smärta från artros sitter i fingrarna, kan din smärtlindring behöva hittas bland våra andningsbara och bekväma fingerstöd.

Våra kompressionshandskar och stöd är också för dig som lider av karpaltunnelsyndrom eller återhämtar sig efter en sportskada. Handledsstöden kan användas både för smärtlindring när du spelar sport och för vardagligt bruk. De arbetar också för att förhindra skador och överansträngda leder.

Den stora och den lilla skärmen

Många av oss tillbringar timmar på skärmen varje dag. Detta gäller både datorskärmen och våra telefoner, och det kan påverka våra fingrar och handleder. Om du upplever smärta i handlederna eller armarna kan det bero på musskador. Musskador på både armbågen och handleden kan komma från rörelsen vi gör med tummen när vi rullar på våra telefonskärmar.

Om ömheten är lokaliserad runt handleden kan det vara en bra idé att överväga ett tumme- och handledsskydd. Det ger stöd och komprimering, precis där många musskador uppstår. För att avhjälpa musskador i armbågen rekommenderar vi att du tittar på vårt urval av armskydd.

Om du har frågor om någon av våra produkter eller om några av de varumärken vi har på webbplatsen, vill vi gärna hjälpa dig. Du kan kontakta oss via telefon (+45) 51 95 95 83 eller via e-post info@henza.se