Kinesiotape och nackkrage för att stödja nacken

På denna sida hittar du vårt urval av Kinesiologitejp och en nackkrage som lindrar nacksmärta. Lider du av stelhet eller överbelastning i nacken, eller lider du av whiplash efter en olycka? Vi har rätt produkter som både lindrar smärta och hjälper till att återhämta musklerna runt nacken.

På Henza.dk hittar du även andra typer av sportstöd som bl.a. stöder ryggen och buken. Alla våra produkter är av hög kvalitet och till bra priser.

1 artiklar
JasperhalskrageSoft-20
Specialpris 133,60
Ordinarie pris 167,-
1 artiklar

Förebyggande och behandling av nacken med Kinesiologitejp

Smärta i nacken kan komma från olika orsaker och vara ansträngande i vardagen. Smärtan kan påverka resten av kroppen, men med kinesiologitejp från Henza kan de avlastas och lindras. På den här sidan hittar du färdigskuren kinesiologitejp för nacken i fyra olika färger.

Tejpen kan användas för att förhindra överbelastning och för att behandla nackskador. Du kan använda tejpen till din fördel om du lider av smärta och stelhet i nacken. Tejpen återställer trötta muskler, stimulerar blodflödet och lindrar smärta.

Henza.se erbjuder också andra typer av kinesiologiband för behandling och smärtlindring av andra muskler och leder.

Stöd till nacken

På sidan hittar du också en nackkrage som ger optimalt stöd efter en skada eller operation. Om du inte vilar nacken efter ett trauma kan det få långsiktiga konsekvenser. Med en halskrage från Henza.se kan du ge nacken stöd och frid för att återställa styrkan.

Kragen är en anatomisk halskrage som är gjord av mjukt skum. Det kan användas både i akuta situationer och vid kronisk smärta. Kragen är smärtlindrande och ger komfort och stöd. Dessutom förhindrar kragen ytterligare skador genom att hålla nacken stilla, eftersom det förhindrar vridningar och fel rörelser.