Magstöd och bukbälten till lindring av smärta

Letar du efter ett magstöd som kan ge värme och smärtlindring? Här hittar du vårt urval av stödbandage för magen. På sidan hittar du flera typer av magstöd för olika behov. 

Henza.dk erbjuder magstöd för gravida kvinnor, stöd för core- och bukregionen, revbensbälte och ensidigt och dubbelsidigt bråckbälte. Här hittar du exakt det bälte du behöver. Vi garanterar dig hög kvalitet och bra priser.

8 artiklar
8 artiklar

 Magstöd till gravida

Gravida kvinnor upplever ofta obehag och smärta i samband med att magen växer och blir tyngre. Det kan orsaka problem och vara smärtsamt om du inte får rätt stöd. Om du upplever ömhet i din gravida mage kan du hitta olika typer av stöd som lindrar och ger stabilitet. 

Våra graviditetsbälten är utformade för att minska fysisk belastning utan att pressa buken. Bältena anpassar sig till kroppens form och kan justeras efter buken och beroende på var smärtan är. Ett bäckenbälte kan lindra smärta i bäckenet och nedre delen av ryggen och ge dig ökad stabilitet.

Här hittar du olika typer av magstöd 

Sortimentet erbjuder också andra typer av stöd för buken. Du hittar till exempel Incrediwear Body Sleeve, som lindrar smärta och ger värme till rygg, core och buk. Vi erbjuder också ett revbensbälte om du har brutit en eller flera revben eller om du har opererats. Bältet ger stöd och hjälper till med smärtlindring vid rehabilitering av din andning. 

På sidan hittar du också två typer av stödbälten för bråck. Thuasne har utvecklat både ett ensidigt och dubbelsidigt stödbälte som lindrar ljumskbråck. Bältets silikonplattor ökar komforten och effektiviteten, och de kan användas både före och efter operationen.

Alla bälten är av hög kvalitet och tillverkade av kvalitetsmaterial som är andningsbara och flexibla så att du fortfarande kan röra dig fritt. De är anpassade till kroppen och kan justeras för att passa alla kroppstyper. Bältena bärs direkt på huden så att du enkelt kan gömma dem under kläderna. Om du är intresserad av andra typer av sportbandage kan vi på Henza.se också hjälpa dig att hitta supportbandage för rygg och nacke.

Om du har frågor om någon av våra produkter eller om några av de varumärken vi har på webbplatsen, vill vi väldigt gärna hjälpa dig. Du kan kontakta oss via telefon (+45) 51 95 95 83 eller via e-post info@henza.se