Benskydd och kompressionsshorts

Dina ben ska bära dig resten av ditt liv, så det är viktigt att du tar hand om dem. När vi utför sport är våra ben, knän och fötter ofta utsatta för belastning och många hårda stötar. Därför erbjuder vi på Henza.se ett brett urval av benskydd, vadkompression och cirkulationsfrämjande undershorts, vilket underlättar belastningen på dina muskler och leder.

På Henza.se hittar du också sportbandage som specifikt stödjer antingen dina knän eller fötter. Alla våra produkter är designade för sportanvändning, och materialen är därför andningsbara, bekväma och av hög kvalitet.

15 artiklar
ThuasneMalleoDynastabBoaAnkelortos-20
Price From:
Specialpris 612,-
Ordinarie pris 765,-
IncrediwearBaselayerShortsUnisex-20
Specialpris 536,-
Ordinarie pris 670,-
Incrediwearhftortos-20
Specialpris 936,-
Ordinarie pris 1170,-
LigacastAirStabiliserandeankelledsortosmeduppblsbarakuddar-20
IncrediwearAnkelochVadbandage1styck-20
Specialpris 600,-
Ordinarie pris 750,-
ThuasneGenuProControl-20
Specialpris 4751,20
Ordinarie pris 5939,-
semirigidknortosThuasneGenuStartROMppen-20
Price From:
Specialpris 1920,-
Ordinarie pris 2400,-
IncrediwearLegsleeve1styck-20
Specialpris 936,-
Ordinarie pris 1170,-
IncrediwearLegsleeve1par-20
Specialpris 1840,-
Ordinarie pris 2300,-
IncrediwearVadskydd1styck-20
Specialpris 380,-
Ordinarie pris 475,-
IncrediwearVadskydd1par-20
Specialpris 588,-
Ordinarie pris 735,-
IncrediwearPerformancetightsherr-20
Specialpris 792,-
Ordinarie pris 990,-
IncrediwearPerformancetightsDam-20
Specialpris 792,-
Ordinarie pris 990,-
IncrediwearSportstrumpor-20
Specialpris 276,-
Ordinarie pris 345,-
SpryStepDynamiskAFO-20
Specialpris 4319,20
Ordinarie pris 5399,-
15 artiklar

Kompressionsshorts till alla typer sport

I vissa sporter är benen mer utmanade än andra. Detta gäller särskilt handboll och fotboll, men också styrketräning och träningslöpning. Med ett par kompressionsshorts som främjar blodcirkulationen i musklerna kan dina ben hålla till mer. Kompressionen av shortsen garanterar en bra blodtillförsel, vilket minskar muskeltrötthet.

Kompressionsshorts motverkar ömma muskler, så att du snabbt är tillbaka i löparskorna igen. Våra kompressionsshorts lindrar också svullnad och de är designade i elastisk elastan, nylon och polyester som formar sig efter din kropp utan att begränsa din rörelse.

Benskydd: Avlastning och snabbare återhämtning

För dig som genomgår rehabilitering efter en skada eller operation rekommenderar vi att du använder kompressionsstöd. Våra benkompressioner finns både individuellt och parvis, och du kan välja mellan stöd för hela benet och till vaden. Det åtsittande och elastiska tyget stöder benet, så det blir mindre belastat under träningen.

Tekniken bakom designen av vadskydd gör det bekvämt att bära både vardag och natt. Du kan därför också använda ett av våra vadskydd för daglig användning för att lindra smärta och påskynda kroppens läkningstid. Ett vadstöd- eller vadskydd kan därför vara en bra investering för dig som har stillasittande jobb eller måste resa med flyg och vill förhindra svullnad. Om du behöver starkt, lokalt stöd efter en skada, erbjuder vi också ett brett urval av sportstöd på denna sida.

Stödjande strumpor till dagens alla steg

Ömma fötter är något vi alla känner till. Det finns många saker som kan få dina fötter att ömma i dina skor. Det kan vara en lång dag på jobbet, en lång promenad för att nå dagens stegmål eller en aktiv eftermiddag på tennisbanan.

Oavsett orsaken kan dina fötter ibland behöva lite extra stöd. Du hittar det här i form av kompressions- och sportstrumpor. Våra strumpor motverkar svullnad och lindrar smärta i ömma fötter och fotleder. Ett par kompressions- eller sportstrumpor kan vara en fördel för dig om du upptäcker att dina fötter sväller upp i slutet av dagen och känner dig öm när du tar av dig dina skor.

Om du har frågor om någon av våra produkter eller om några av de varumärken vi har på webbplatsen, vill vi gärna hjälpa dig. Du kan kontakta oss via telefon (+45) 51 95 95 83 eller via e-post info@henza.se