Vit Perfect Posture T-Shirt - Kvinna

499,00 SEK

Availability: I lager

Rabat tabel.
Stk.PrisRabatTotalt pris
2399,00 SEK 21% 798,00 SEK
3379,00 SEK 25% 1 137,00 SEK
4349,00 SEK 31% 1 396,00 SEK

* Obligatoriska fält

499,00 SEK
PRODUKTINFORMATION

Detaljer

PERFECT POSTURE T-SHIRT 

Vilken effekt har Perfect Posture T-shirt?

Vår T-shirt för hållningskorrigering är utformad för att korrigera dålig hållning. Tröjans unika design och innovativa sömmar drar axlarna tillbaka och stimulerar och aktiverar dina underliggande ryggmuskler. Detta håller dig ständigt påmind om att hålla ryggen i rätt position.
Tekniken bakom våra tröjor kommer från kinesiologitejp, en av våra andra fantastiska produkter i sortimentet. Från detta kommer inspiration till att använda hög elasticitet för att dra musklerna och stimulera underliggande muskler och vävnader. Det är detta drag som rullar axlarna tillbaka, rätar ut din hållning och tränar dina muskler att komma ihåg sin korrekta position.

 

Hur länge ska jag bära tröjan?

Hur länge du bär tröjan beror på dig själv, din kropp och dina mål. Du kan använda vår hållningskorrigerande t-shirt tills du har uppnått önskat resultat, vare sig det är smärtlindring eller en bättre hållning. Bärningstid per dag beror också på dig själv. Vi rekommenderar att du bär tröjan  endast så länge den är bekväm. Det kan vara några timmar om dagen eller en hel dag. Ursprungligen kan det vara svårt för musklerna, med en ny inställning, och därför kan det behöva öka i tid, dag för dag, vecka för vecka. Börja med en kort tid och sedan öka tiden.
Det är fördelaktigt att ha på sig tröjan i situationer du ofta hänger, till exempel vid skrivbordet, i bilen och på soffan. Det är också mycket bra för träning.

 

Storlek:

Guiden är vägledande. Vanligtvis måste du använda samma storlek som du annars är van vid. Tröjan ska sitta hårt (utan att göra det obekvämt) och du ska kunna känna "dra" i axlarna omedelbart för optimal effekt. Om du inte känner spänningen i axlarna och ryggen, är tröjan troligen för stor. Kontakta oss för enkelt utbyte. (Observera att returen betalas av kunden, vi betalar för leverans av din nya storlek).

 

Underhåll:

 

  • tvättas i maskin vid 30 grader.
  • torktumla inte.
  • Använd inte tvättmedel, sköljmedel eller alltför starka produkter (med klor)
  • För optimal livslängd - tvättas med handen. 

 

 

Obs!

Om du har allvarliga sjukdomar eller stora fysiologiska utmaningar, bör en läkare eller fysioterapeut konsulteras före användning.
Vi rekommenderar också att du konsulterar en professionell utövare innan du använder tröjor från barn och minderåriga.
Om du upplever obehag bör användningen stoppas och du bör konsultera en professionell.