Värmekräm och kylkräm

Är dina muskler ömma efter en cykeltur, en eftermiddag på gymmet eller en lång arbetsdag med huvudet mot skärmen? Då kan en bra värmekräm vara en bra idé för dig. Vi säljer de bästa värmekrämerna och kylkrämerna för både vardag och sport. En värmekräm gör musklerna mjuka och smidiga när de känns spända och stela.

Kylkräm, som värmekräm, är utformad för att lindra smärta. Krämen förhindrar och motverkar svullnad och ger därför snabb smärtlindring vid stukningar och slag. Våra kylkrämer ger en långvarig kylningseffekt och kan också rekommenderas under varma sommardagar för att motverka överhettning. Våra värme- och kylkrämer för sport finns i olika varianter beroende på hur intensivt de värms eller svalnar. Här hos oss hittar du också ett stort urval av andra härliga hudvårdsprodukter som kroppslotion, ansiktsrengöring och munvatten.

8 artiklar
NaqiHeatCreamClassic200ml-20
Specialpris 166,08
Ordinarie pris 207,60
NAQIWarmingStick75ml-20
Volymrabatt
Specialpris 335,59
Ordinarie pris 419,49
NAQIHeatCreamNiv1-20
Specialpris 169,60
Ordinarie pris 212,-
NAQI® Varmecreme niveau 2
Specialpris 169,60
Ordinarie pris 212,-
NAQI® Varmecreme niveau 3
Specialpris 193,60
Ordinarie pris 242,-
NAQI® Cool Gel 100ml
Specialpris 165,-
Ordinarie pris 206,25
Naqi® Recovery Gel
Specialpris 162,-
Ordinarie pris 202,50
NaqiMassageLotionCool500ml-20
Specialpris 213,60
Ordinarie pris 267,-
8 artiklar

Passiv uppvärmning med värmekräm

Våra värmekrämer gör musklerna mjuka och flexibla. Det gör krämerna perfekta för att mjuka upp stela muskler när du utför sport, eller om du är öm från ett tidigare träningspass. Förutom att vara bra efter träning kan våra värmekrämer också användas före träning för en passiv uppvärmning. Det är viktigt att värma upp musklerna och lederna långt innan du tränar så att de är elastiska om du skulle vrida dig eller liknande. Om skadan redan har inträffat kan vi rekommendera dig en av våra behandlingsprodukter från vårt sortiment av behandlingsgel.

En passiv uppvärmning med värmekräm ger samma goda effekter som en aktiv uppvärmning om du är upptagen och inte hinner med en traditionell uppvärmning. Applicera värmekremen på huden och känn hur den omedelbart blir varm på huden och gör musklerna mjuka.

Smörjer och fastnar inte

Våra värme- och kylkrämer lämnar inga fläckar på kläderna och känns inte klibbiga på huden. Därför undviker du klibbiga vader och strumpludd, även om du har applicerat värmekräm på dina ben innan du tränar.

Krämerna är också lämpliga för massage eftersom de berikas med eteriska oljor. Oljorna främjar blodcirkulationen och hjälper till att ge värmekrämen dess effekt, samtidigt som de luktar gott. Om du främst letar efter en utsökt massagekräm, kan vi rekommendera vårt urval av massagelotions.

Om du har frågor om någon av våra produkter eller om några av de varumärken vi har på webbplatsen, vill vi gärna hjälpa dig. Du kan kontakta oss via telefon (+45) 51 95 95 83 eller via e-post info@henza.se