Pre-cut Kinesiologi Tejprullar

AntalPris/st.Total% Rabatt
657,003424%
1254,006489%
2449,001.17617%


Volymrabatten kan kombineras mellan olika färger och standard/pre-cut rullar. 

Om du också är förälskad i kinesiologitejpens fantastiska funktion när det kommer till ömma leder, muskeltrötthet eller smärta samt svullnader, så lagerhåller vi hos Henza® även ett brett sortiment, där tejpen redan på förhand är utklippt och som rulle. Optimala för att ta sig med på språng, då du inte behöver tänka på att ha en sax med dig.

Denna japanska produkt är känd under många namn inklusive muskeltejp, elastisk tejp, k-tejp och kinatejp, men oavsett om du köper standard kinesiologitejp eller pre-cutversionen, så har de exakt samma effekt. Med kinesiologitejp får du en terapeutisk tejpning, som vid korrekt applicering kan avhjälpa spänningar och stelhet i muskler och leder samt stimulera cirkulationen i blod- och lymfsystemet för att minska svullnader och förebygga kramper.

11 artiklar
HenzaPrecutKinesiologiIformBEIGE-20
Naqi® Clean Skin - Pre Tape Spray
HenzaPrecutKinesiologiIformSVART-20
HenzaPrecutKinesiologiIformLJUSBL-20
Henza® Pre-cut Kinesiologi I-form - SKÄR
HenzaPrecutKinesiologiYFormBEIGE-20
HenzaPrecutKinesiologiYformSVART-20
HenzaPrecutKinesiologiYformLJUSBL-20
HenzaPrecutKinesiologiYformSKR-20
11 artiklar

Skaffa PRE-CUT KINESIOLOGITEJP SOM I-FORM ELLER Y-FORM

Henza® Pre-cut Kinesiologi Tape Rolls är tejprullar med 20 bitar a 25 cm. Kinesiologitejpen är redan skuren med rundade hörn, som är lätt att använda och applicera på antingen sig själv eller andra. Denna version finns i 2 varianter: I-form och Y-form, som var och en är formad efter sitt namn och kan ha fantastisk effekt på din kropp och dess krämpor.

I-formen som är en hel bit kinesiologitejp, medan Y-formen är en tejp som klippts i mitten nästan hela vägen så att ett Y bildas. Båda är ytterst fördelaktiga för knän, anklar eller axlar m.m. och kan enkelt användas av både motionärer och elitidrottare. Till skillnad från sporttejp är kinesiologitejp lösare i vävningen och därmed mer elastisk och flexibel. Den fixerar därmed inte på samma sätt.

VILKA SKADOR KAN DU ANVÄNDA PRE-CUT KINESIOLOGITEJP TILL?

Du kan använda kinesiologitejp till många skador, men om du vill vara garanterad optimal effekt och förebyggande verkan, skulle vi hos Henza® alltid råda dig att kontakta en professionell behandlare. På så sätt riskerar du inte att förvärra skador eller att göra en olämplig applicering. Du kan använda tejpen till:

  • Att återställa muskeltrötthet, minska muskelspänningar samt förebygga muskelkramper.
  • Att stimulera blodflödet och därmed minska vätskeansamlingar under huden och till följd av det minska svullnader.
  • Att smärtlindra muskler och leder på grund av dess terapeutiska effekt.
  • Att ge stöd åt utsatta senor och leder.

SKAFFA EN ALLERGIVÄNLIG OCH ANDNINGSBAR KINESIOLOGITEJP HÄR

Alla våra tejpvarianter är vattenfasta och därför kan du använda tejpen när du badar, vid alla typer av vattensporter eller om du svettas mycket. Du behöver inte bekymra dig om huruvida tejpen kommer lossna. Dessutom är tejpen 100 % latexfri, vilket innebär att du minskar risken för allergiska reaktioner och därmed är tejpen ytterst allergivänlig, samtidigt som den gör att huden kan andas. Tejpens lim kommer inte heller sitta kvar på huden efteråt.

Det är ytterst sällsynt att vi vägleder gällande applicering av våra tejpsorter, men det ska inte hindra dig från att kontakta oss om du har några frågor gällande vårt sortiment här på sidan. Detta kan du antingen göra via telefon eller e-post. Vi strävar efter att besvara din förfrågan så snabbt som möjligt så att du kan njuta av en smärtfri kropp och vardag.