Träning

I det sortiment av träningstillbehör som Henza® har hittar du ett brett urval av produkter som kan hjälpa dig att göra träningen bättre, lättare och mindre smärtsam. Vi har allt från bandageprodukter till träningsredskap, som alla är designade med din kropp i åtanke så att du kan effektivisera din träning och vardag. Hos Henza® har vi prioriterat hög kvalitet, så du får inget annat än kvalitetsprodukter till ett överkomligt pris. Alla förtjänar att kunna utöva sin favoritsport och leva ett mer smärtfritt liv.

Kolla in vårt sortiment nedan och se om vi har produkter som kan hjälpa dig att underlätta din vardag. Vi har även kinesiologitejp om du drabbas av ledskador eller sträckningar. Kom dock ihåg att alltid rådfråga en specialist innan du använder t.ex. bandage och tejp, så du inte förvärrar din skada.

 • Visa Mera
 • Mavehjul

  Abwheel

  71,00 SEK
  Visa Mera

  Slut i lager

 • Lyftstroppar-20

  Lyftstroppar

  71,00 SEK
  Visa Mera
 • Visa Mera
 • Visa Mera
 • Visa Mera
 • Visa Mera

TRÄNINGSTILLBEHÖR TILL ALLA IDROTTSUTÖVARE OCH MOTIONÄRER KAN FÅS HOS HENZA®

I vårt sortiment av träningstillbehör har vi kompressionsstrumpor, gikthandskar, ryggstöd, axelstöd, träningsband, foam roller och många andra saker som kan hjälpa till att lindra din skada. Oavsett om du ska använda produkten till att linda smärtan, stretcha, avslappning eller muskelträning så kan du hitta den här hos oss.

JUSTERBARA OCH ANDNINGSBARA BAND OCH STÖD

Vid vissa skador är det viktigt med bandage och stöd för att kunna träna eller bara få vardagen att fungera. Därför har vi noggrant valt våra ryggstöd, axelstöd, gikthandskar etc. så att du kan få den utrustning som ger dig den kompression du behöver för att behålla rörligheten i t.ex. axel, rygg och länd. Våra bandage och stöd är naturligtvis utformade så att du kan anpassa dem till din kropp samtidigt som de är utformade i material som är andningsbara så att det inte känns kvävande och trångt när du tränar.

TRÄNINGSTILLBEHÖR TILL AVSLAPPNING OCH MUSKELBYGGANDE

Du hittar dessutom även snygga träningsredskap i form av träningsband, foam rollers, speed rope etc. så du kan träna hemma eller var du än vill. Speciellt foam rollers har blivit ett mycket populärt träningstillbehör för avslappning och återhämtning av musklerna efter träning. Det lindrar nämligen ömhet i musklerna och skapar ett bättre resultat. Du hittar självklart även de mångsidiga träningsbanden som kan användas till uppvärmning, träning, styrketräning, rehabilitering och förebyggande av skador. Det är bara din fantasi som sätter gränserna för vad du kan använda redskapen till. Om det handlar om skada eller rehabilitering, rekommenderar vi alltid att du konsulterar en professionell behandlare.

HENZA® - POPULÄR BLAND FYSIOTERAPEUTER, KIROPRAKTORER, MASSÖRER M.FL

Hos oss ​​hittar du en mängd tillbehör, utrustning och tejp som hjälper mot skador och vid träning. Oavsett vilken av våra produkter du väljer, är du garanterad en kvalitetsvara så du kan fortsätta ditt liv och träning på samma sätt som tidigare. Det är bland annat därför vi är den föredragna leverantören hos mer än 180 terapeuter.

Du är mer än välkommen att kontakta oss om du tycker att en specifik produkt saknas i vårt sortiment eller om du har ett förslag på ändring i vårt nuvarande produktsortiment. Vi är tacksamma för alla förslag och svarar gärna på frågor. Du kan kontakta oss antingen på telefon +45 51 95 95 83 eller via email info@henza.se. Vi arbetar alltid med att försöka besvara dina frågor så snabbt som möjligt.