Artroshandskar för plågade händer

Artros i händerna kan vara ett smärtsamt och irriterande hinder i vardagen. Det är därför vi på Henza.se erbjuder ett antal smärtstillande hjälpmedel som bland annat motverkar svullnad. Våra handskar främjar blodcirkulationen i händer och fingrar, så att de lättare kan bli av med de avfallsprodukter i blodet som bidrar till den irriterande smärtan.

Våra artroshandskar finns i flera olika storlekar och på varje handske kan du läsa en guide om hur du väljer rätt storlek för just dina händer.

11 artiklar
Incrediwearcirkulerandehandskar-20
Price From:
Specialpris 420,-
Ordinarie pris 525,-
ThuasneRhizoProTumortos-20
Specialpris 231,20
Ordinarie pris 289,-
ArtritHandskarLng-20
Volymrabatt
Price From:
Specialpris 144,-
Ordinarie pris 180,-
ThuasneLigaflexClassicHandledsstd-20
Price From:
Specialpris 361,60
Ordinarie pris 452,-
ArtritHandskar-20
Volymrabatt
Price From:
Specialpris 144,-
Ordinarie pris 180,-
ArtrithandskarGrLindravrkochsmrta-20
Volymrabatt
Price From:
Specialpris 220,-
Ordinarie pris 275,-
Thuasne Ligaflex® Rhizo - Tommelfingerskinne
Price From:
Specialpris 183,20
Ordinarie pris 229,-
Thuasne Ligaflex® Pro - Håndledsskinne
Specialpris 348,80
Ordinarie pris 436,-
HandledsochtumortosThuasneLigaflexPro-20
Specialpris 408,80
Ordinarie pris 511,-
Naqi® Inflam Gel 100ml
Specialpris 183,-
Ordinarie pris 228,75
Naqi® Arnica Gel
Specialpris 183,-
Ordinarie pris 228,75
11 artiklar

Stöd för handleder och fingrar

Om din smärta från artros är lokaliserad i antingen fingrarna eller handlederna, kan en skena eller ett stödbandage vara rätt lösning för dig. Våra handledsskenor och stöd är båda utformade för att stödja din handled efter en skada och för att motverka svullnad i de upphöjda stadierna av artrit.

För vissa sitter artros lokalt i tummen. Tummen är i mycket rörelse om du ofta sitter med telefonen i handen och skriver eller scrollar. För tummar med artros rekommenderar vi vår tumskena, som säkerställer att fingret hålls stilla. Vi erbjuder också en kombinerad tum- och handledsskena.

Smärtstillande geler

Det belgiska hudvårdsmärket Naqi har utvecklat en serie smärtstillande geler som du hittar här. Bland produkterna hittar du bland annat deras Arnica gel, som är speciellt utvecklad för artros relaterad smärta. Gelén motverkar smärta, svullnad och missfärgning, och den kan också användas för svullnad efter slag och stukningar. Dessutom har Naqi utvecklat Inflam Gel, som motverkar svullnad och håller lederna smidiga, samt Lymphe Gel, som förhindrar vätskeretention och främjar blodcirkulationen.

En acceptabel vardag

På Henza.se vill vi hjälpa dig att få en acceptabel vardag igen. Artros gör dina leder stelare, och det är en sjukdom som bland annat attackerar ben, senor och brosk. Därför behöver de delar av din kropp där artros slår till extra stöd.

Våra supportprodukter är avsedda till att lindra din smärta i vardagen, så att artros inte kan hålla tillbaka dig. Här hittar du alla våra artrosprodukter, inklusive knä- och fotledsstöd för dem som lider av artros i ben och fötter.

Om du har frågor om någon av våra produkter eller om några av de varumärken vi har på webbplatsen, vill vi gärna hjälpa dig. Du kan kontakta oss via telefon (+45) 51 95 95 83 eller via e-post info@henza.se.