Artrit

Reumatism är en av de mest utbredda kroniska sjukdomarna i landet, och omfattar över 200 olika diagnoser såsom artros, ledgångsreumatism, ryggsjukdomar m.fl., där ungefär var tionde svensk är drabbad. Sjukdomen går in och angriper bl.a. leder, brosk, senor, skelett och vävnad, vilket visar sig genom symptom som smärtor, trötthet, stela leder och nedsatt funktionsförmåga.

Vi på Henza® har därför taget initiativ till att hjälpa reumatismdrabbade svenskar i deras vardag genom våra produkter, som symptombehandlar deras reumatism. Nedan hittar du produkter såsom de ytterst populära artrit- eller artroshandskarna. Därutöver har vi magnetskydd till ankel, länd/rygg, knä och armbåge. Vi har även hot & cold gelpacks. Med någon av våra produkter för reumatisk kan din vardag bli mer uthärdlig igen.

1-30 of 36
ArtritHandskar-20
Volymrabatt
Price From:
180,-
ArtritHandskarLng-20
Volymrabatt
Price From:
180,-
tilbud
HotColdgonmask-20
Volymrabatt
Specialpris 39,95
Ordinarie pris 102,33
ArtrithandskarGrLindravrkochsmrta-20
Incrediwearcirkulerandehandskar-20
Thuasne Ligaflex® Rhizo - Tommelfingerskinne
Naqi® Arnica Gel
Naqi® Inflam Gel 100ml
1-30 of 36

FÅ DINA ARTROS- OCH ARTRITHANDSKAR MED KOMPRESSION

Problematiken med reumatism är att det inte kan botas, utan endast behandlas. I synnerhet är många drabbade av reumatismsjukdomar i händerna, där de specialutvecklade artros- och artrithandskarna med kompression kan ha en gynnsam effekt. Våra handskar vid reumatiska sjukdomar i händerna finns i olika storlekar, så det är viktigt att du väljer rätt storlek för att få optimal behandling.

Vad gör artroshandskar?

Det finns många fördelar med att använda sig av artroshandskar. Artroshandskar kan nämligen:

  • Lindra smärta och svullnad i händer
  • Öka blodcirkulationen
  • Öka avlägsnandet av avfallsämnen
  • Reducera inflammation
  • Minska stela händer och fingrar
  • Hålla händerna värma

Därutöver har handskarna ett lätt, behaglig material som kan användas både natt och dag.

Effektiva magnetskydd till ankel, länd/rygg, knä och armbåge

Magnetskydd med infraröd värme- och magnetterapi är ett ytterst populärt sätt att behandla diverse skador och sjukdomar på, i bland annat ankeln, ryggen, knäet eller armbågen. De insydda magneterna är utformade för att ge värme och öka blodcirkulationen på det område de appliceras, varpå avfallsämnen avlägsnas snabbare och inflammationen minskas samtidigt som muskler och leder kommer vara mindre stela. Vill du däremot ha vanliga idrottsskydd, så säljer givetvis Henza® även det.

VAD GÖR ETT MAGNETSKYDD?

Oavsett om du lider av artros, idrottsskador eller överbelastning kan ett magnetskydd gynna dig och din kropp samt bli en fast inventarie bland din träningsutrustning. Skyddet bidrar till följande:

  • Smärtlindring
  • Ökar blodcirkulationen och främjar läkning
  • Reducerar inflammation och svullnad
  • Avlägsnar ansamlande avfallsämnen

HENZA® – ledande inom REUMATISKA produkter FÖR LINDRING och behandling

På Henza® har vi alltid strävat efter att underlätta vardagen för våra kunder, antingen genom vårt sortiment av produkter till reumatiker eller diverse typer av tejpbehandlingar såsom kinesiologi-cross- och sporttejp. Med någon av våra kvalitetsprodukter kan du fortsätta vardagen och träningen på samma regelbundna basis som innan skadan inträffade.

Har du frågor gällande vårt nuvarande sortiment eller anser att vi saknar en särskild produkt för att fullända vårt utbud? Då är du mer än välkommen att kontakta oss. Du kan ringa på tel. (+45) 51 95 95 83, skicka e-post till info@henza.se eller fylla i vårt kontaktformulär här på sidan. Någon av våra sakkunniga medarbetare kommer göra sitt yttersta för att besvara ditt ärende så snart som möjligt.