Thusane stödbandage

På den här sidan hittar du stödbandage från Thuasne. Stödbandage är för dig som plågas av en skada eller en svag led och behöver ett stödbandage för vardagen eller när du spelar sport. På Henza.se erbjuder vi ett stort urval av Thuasne stödbandage, vilket är ett varumärke som utvecklar stödbandage och sportstöd av högsta kvalitet.

På Henza.se får du alltid bästa kvalitet till förmånliga priser. I vår butik hittar du stöd från förstklassiga varumärken som specialiserar sig på att förbättra människors vardag, så att du kan komma igenom dagen utan smärta.

1-30 of 41
Ortel P
ThuasneDynabelt-20
Thuasnelombatech-20
AnkelortosThuasneMalleoDynastab-20
Thuasne Ligaflex® Rhizo - Tommelfingerskinne
1-30 of 41

Senast teknologi från Thausne

Smärta i leder och muskler kan vara extremt besvärande, och det kan vara begränsande i vardagen och när du utför sport. Thuasne har utvecklat ett stort urval av olika stödbandage som du kan använda om du är störs av skador eller svaga leder. På denna sida hittar du Thuasnes många olika stödbandage för alla kroppens stora leder och muskelgrupper. Du hittar stödbandage för axel, rygg, buk, arm, armbåge, handled, fingrar, ben, knän, fotled och fot. 

Stödbandagen från Thuasne är utvecklade med den senaste tekniken, som säkerställer kvaliteten och funktionaliteten för dig som lider av smärta i leder eller muskler. Thuasne garanterar kvalitet och effektivitet i sina produkter, vilket ger dig en snabb och resultatorienterad smärtlindring.

Stöd till vardagen och sport

Henza.se erbjuder ett stort urval av Thuasnes supportbandage som kan användas i många olika situationer. Du hittar stödbandage för akut smärtlindring, till exempel efter en skada, och du hittar stödbandage som du kan använda i vardagen om du får smärta under långa arbetsdagar. 

På sidan hittar du bland annat olika typer av Thuasnes knästöd, som ger bra stöd, ökar balansen och lindrar artros. Knäskyddet kan användas för att rehabilitera knän som har opererats eller om du störs av artros i din vardag. Henza.se erbjuder också andra hjälpmedel för knä från flera kvalitetsmärken.

Smärtlindring till händerna

Vi erbjuder ett brett utbud av handleds- och fingerbandage utvecklade av Thuasne. Denna typ av stöd kan rekommenderas till dig om du till exempel lider av artros eller om du har problem med överbelastning och smärta i handleden. Handleden utsätts ofta för påfrestningar och används särskilt när man sitter vid en dator. Här erbjuder Thuasne olika typer av bandage som lindrar och behandlar smärta. Om det inte är ett stödbandage du behöver, erbjuder Henza.se också andra typer av behandling för handleden. 

Om du har frågor om någon av våra produkter från Thuasne eller om några av de andra produkterna vi har i vår butik, tveka inte att kontakta oss. Du kan ringa oss per telefon (+45) 51 95 95 83 eller skriva ett mail till info@henza.se.